The Mighty Mug er en amerikansk merkevare med kopper som ikke velter på grunn av vakuum. Perfekt på kontoret! Genialt ikke sant?

Logg av mobilen og sjekk ut vekkerklokkene fra Gingko! Noen av de er også lydaktivert. Nytt i år er også de stilige LED-lysene Book-light. Et MÅ-HA gadget til hvert eneste rom i huset!

Barnelegen bak Lifefactory utviklet glassflasker til småbarn etter år med bekymring rundt bruk av plast i det daglige og hva dette kan føre til. Nå finnes de til både voksne og barn.

Med et fokus på funksjonalitet og ikke minst utseende, klarer Root7 å få oss alle til å tenke "HA! Dette var annerledes!". 

Franske Freshmill lever etter det kulinariske og vet akkurat hva det vil si å ha friske råvarer tilgjengelige på kjøkkenet.

NYHET! Ørepropper som beskytter hørselen uten å blokkere lyd når du skal sove, er på reise eller konsert. Vi vil at alle skal ha "Happy Ears"!

Knivslipere som er enkle å bruke, sørger for sikker håndtering og ikke minst freshe å se på! Med AnySharp kan enhver bli proff på kjøkkenet.

Utviklet og designet i Danmark, produktene fra Natursutten® er laget av ren naturgummi fra Hevea treet og er økologisk bærekraftig.

Matboksene fra Amuse er fargerike og muntre. Finn din favoritt enten det er til store eller små. Alt er produsert uten BPA.

Sebastian Conran designer produkter for Univerasl Experts - til universielt bruk og med ekspertise på design. Klikk her for å se hele kolleksjonen.

Enhjørninger, tropiske fristelser, hot-dogs og regnbuer... Mustard har laget en juicy miks av alles favoritter til kjøkken, hjem og skrivebord!

Med innovasjon i hjertet har amerikanske Fusionbrands klart å levere kjøkken gadgets du aldri har sett før!

Med flaskene fra Zing får du forfriskende vann med naturlig tilsatt smak på en, to, tre! Aldri mer kunstige søtningstoffer eller unødvendige kalorier.

Med kjærlighet for vin har Air Cork utviklet et prisvinnende produkt som preserverer vin lik ingen annet produkt kan!

Vekk med engangs flasker! Super frehse drikkeflasker i Stainless Steel! Det er en glede å presentere nok et alternativ til plast.

Unngå kjemikalier i maten med produktene i glass og rustfritt stål fra KOMAX. Serien fra ICE tåler fyser og OVN-serien tåler varme opp til 600°

Med Freeform har du både brett og spisebrikke i ett og samme produkt, de er av høy kvalitet og er tilgjengelig i utallige farger og design.